Vabimo vas k soustvarjanju 31. številke našega glasila Bilten BRAVO, ki bo izšel ob koncu leta. Prispele prispevke bomo objavili v že uveljavljenih rubrikah: Raziskovalni in teoretični prispevki, Strokovno praktični prispevki, Življenjske zgodbe in izkušnje ter Kotiček idej za uspešnejše učenje. Zato so dobrodošli prispevki o domačih raziskovalnih dosežkih ter strokovno praktični prispevki z idejami dobre poučevalne prakse pri delu z otroki in mladostniki s specifičnimi učnimi težavami šolskih strokovnih delavcev. Zelo veseli pa bomo tudi prispevkov staršev in oseb s specifičnimi učnimi težavami, ki s svojimi opisanimi izkušnjami in življenjskimi zgodbami vsakič še dodatno obogatijo naše glasilo.

V upanju, da se boste odzvali našemu vabilu, vas lepo pozdravljamo!

Prispevke nam pošljite najkasneje do 15. 12. 2019 na e-naslov: drustvo.bravo@guest.arnes.si

Smernice za pisanje prispevkov

Prispevki naj bodo v wordu, vse fotografije, slike in grafe, ki jih boste predstavili v svojem prispevku, pošljite tudi v jpg formatu. Prispevki naj ne presegajo 10 strani (velikost črk 12, razmik med vrsticami 1,15).

Raziskovalni in teoretični prispevki naj imajo na začetku povzetek in ključne besede ter citiranje in navajanje virov po standardih APA.

Za uredniški odbor: Milena Košak Babuder


(Skupno 192 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost