Za včlanitev v društvo je potrebno izpolniti pristopno izjavo: kliknite tukaj za prenos.

Članarino lahko poravnate z izpolnitivjo UPN obrazca na naslednji način:

upn_bravo

Letna članarina znaša:

  • 100 € za ustanove,
  • 25 € za zaposlene,
  • 5 € za študente in dijake,
  • brezplačno, če ne morete plačati.

V društvu Bravo skušamo vsako leto izpeljati najrazličnejše dejavnosti kot so izobraževanja, izdaja novih publikacij, organizacija delavnic in treningov za otroke in mladostnike, izdaja biltena društva dvakrat letno itd. Stroške izvedbe tovrstnih dejavnosti, da so čim bolj dostopne članom, skušamo poravnati tudi s sredstvi društva, ki pa jih v društvu pridobimo pretežno s članarinami naših članov. Vabimo vas, da poravnate članarino za tekoče leto (tisti, ki ne zmorete poravnati članarine v celoti, pa le toliko kot zmorete), saj nam boste s tem omogočili, da bomo lahko še naprej izvajali dejavnosti društva.

Prijava na prejemanje e-novic

Vsem obiskovalcem naših spletnih strani omogočamo dostavo novic Društva Bravo v elektronske nabiralnike takoj, ko jih objavimo na spletnih straneh. V ta namen uporabljamo tehnologijo novičarskih skupin Google Groups.

Če se želite prijaviti, pošljite na naslov drustvo-bravo+subscribe@googlegroups.com e-pošto z e-naslova, na katerega želite prejemati novice. Prejeli boste povratno sporočilo z navodili za dokončanje prijave. Za optimalno sodelovanje v novičarskem sistemu Google Groups priporočamo, da uporabite Googlov račun.

Od trenutka potrditve naprej boste prejemali novice društva. Če se od novic želite odjaviti, z izbranega elektronskega naslova pošljite prazno sporočilo na drustvo-bravo-unsubscribe@googlegroups.com. Za vsa vprašanja in nasvete smo na voljo na e-naslovu administrator@drustvo-bravo.si

 


(Skupno 2.982 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost