Nenavadno leto 2020 se počasi bliža h koncu in zopet vas vabimo, da del (do 0,5%) vaše dohodnine namenite v dobrodelne namene – za delovanje društva Bravo.

Omenjeni del dohodnine sicer ostane v državnem proračunu, kjer se porabi za druge namene. S tem, da namenite del dohodnine v dobrodelne namene, sami nimate nobenih stroškov. Potrebno je le izpolniti obrazec, s katerim pristojnemu davčnemu uradu sporočite svojo odločitev, pri obračunu dohodnine pa bo namenjeni delež vsako leto prenesen k društvu.

0,5% vaše dohodnine nam za delovanje lahko namenite na tri načine:

1. Na spletnem portalu eDavki elektronsko izpolnite obrazec (potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo); društvo Bravo ima davčno številko 79106986 ali
  2. Natisnete obrazec – Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije (PDF datoteka: Bravo_doh_don.i.sl), izpolnite s svojimi podatki in izpolnjen obrazec oddate ali pošljete na enega od davčnih uradov (seznam TUKAJ) ali
  3. Ustno na svoji izpostavi finančnega urada (seznam).

V društvu se vam za donacijo že vnaprej zahvaljujemo, saj boste z njo pripomogli k še obsežnejšemu in kvalitetnejšemu delovanju društva, obenem pa vam želimo, da preostanek leta preživite mirno in ostanete zdravi!

Share on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Print this page