Nenavadno leto 2020 se počasi bliža h koncu in zopet vas vabimo, da del (do 0,5%) vaše dohodnine namenite v dobrodelne namene – za delovanje društva Bravo.

Omenjeni del dohodnine sicer ostane v državnem proračunu, kjer se porabi za druge namene. S tem, da namenite del dohodnine v dobrodelne namene, sami nimate nobenih stroškov. Potrebno je le izpolniti obrazec, s katerim pristojnemu davčnemu uradu sporočite svojo odločitev, pri obračunu dohodnine pa bo namenjeni delež vsako leto prenesen k društvu.

0,5% vaše dohodnine nam za delovanje lahko namenite na tri načine:

  1. Na spletnem portalu eDavki elektronsko izpolnite obrazec (potrebujete kvalificirano digitalno potrdilo); društvo Bravo ima davčno številko 79106986 ali
  2. Natisnete obrazec – Zahtevo za namenitev dela dohodnine za donacije (PDF datoteka: Bravo_doh_don.i.sl), izpolnite s svojimi podatki in izpolnjen obrazec oddate ali pošljete na enega od davčnih uradov (seznam TUKAJ) ali
  3. Ustno na svoji izpostavi finančnega urada (seznam).

V društvu se vam za donacijo že vnaprej zahvaljujemo, saj boste z njo pripomogli k še obsežnejšemu in kvalitetnejšemu delovanju društva, obenem pa vam želimo, da preostanek leta preživite mirno in ostanete zdravi!


(Skupno 179 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost