Preglednica temeljev angleške slovnice – Mavrične stopnice do angleščine (D. Kunaver)

kunaver_mavricne_stopnicke

Na eni sami preglednici je prikazan celotni temeljni mehanizem angleškega jezika – po avtoričini inovativni metodi mavrične bližnjice. Preglednici je priložena brošura, Mavrične stopnice do angleščine, ki prinaša razlago preglednice in prikazuje zgradbo angleškega jezika na preprost in dostopen način.

Metoda mavrične bližnjice predstavlja sedem temeljev angleškega jezika na sedmih mavričnih barvah (rdeči samostalniki, oranžni pridevniki, rumeni zaimki, zeleni števniki, modri predlogi, vijoličasti prislovi in beli glagoli) in kaže naravno, preprosto, matematično, logično podobo jezika. Temelje jezika prinaša »narisane« na preglednici. Tudi glagolske čase ureja v preprost, logičen »narisan« sistem.

Prednost mavrične bližnjice je v poenostavljanju. V kombinaciji s šolsko klasiko, ki gradi znanje od lekcije do lekcije, metoda mavrične bližnjice prinaša celosten pogled na jezik in s tem zares olajša učenje tujega jezika, predvsem učencem, dijakom z disleksijo. Prednost mavrične bližnjice je tudi v tem, da izhaja iz slovenščine.

Metodo je potrdil Republiški strokovni svet in vpisana je v register pri Avtorski agenciji za Slovenijo.

 

Cena: 8,00 EUR


(Skupno 951 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost