Vabimo vas na predavanje z naslovom KAKO STARŠI POMAGAMO OTROKU PRI UČENJU v sredo, 05.04. 2017, ob 16. 30 uri, v prostorih Mladinskega centra Nova Gorica (pod tribunami stadiona).

Predavala bo gospa Dušica Kunaver, ki je napisala: »V današnjih časih, ko je računalnik postal mnogo boljše skladišče znanja kot človekova glava, moramo načinu učenja posvetiti čim več pozornosti. Otrok se ne sme učiti kot ve in zna. Moramo ga načrtno usposobiti za sprejemanje, poenostavljanje, urejanje in predvsem za uporabo nekega znanja. Tudi starši, ne le učitelji, smo vključeni v ta izziv, a pri tem potrebujemo nekaj nasvetov.«

Ob predavanju nam bo predstavila svojo najnovejšo knjigo, priročnik za starše – UČIM SE POMAGATI UČITI, istočasno pa nam bo na kratko predstavila tudi svojo metodo pouka angleščine »po mavrični bližnjici« – kot primer poenostavljenega učenja.

Vsebina predavanja bo težila k cilju: Čim manj časa za čim več znanja, ob spoznanju, da otrok odpre glavo, če mu na srček potrkaš!

Predavanje je brezplačno. Zaradi organizacije prostora je prijava na predavanje nujna. Prijavite se na elektronski naslov: jakruh@gmail.com

Vabljeni!


(Skupno 57 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost