Vabimo Vas na predavanje Mateje Zupančič in Sabine Kavšek z naslovom “Kako preživeti osnovno šolo z otrokom, ki ima SUT (specifične učne težave)”.

Predavanje bo potekalo v sredo, 13. 11. 2019, ob 17.30 uri v gorenjski podružnici društva Bravo, v Osnovni šoli Žirovnica, Zabreznica 4, 4274 Žirovnica, v učilnici angleščine v I. nadstropju.

Mateja Zupančič in Sabina Kavšek sta učiteljici angleščine in slovenščine, ki že več kot 16 let poučujeta v osnovni šoli. V tem času sta nabrali kar nekaj znanj in izkušenj tudi za delo z učenci s specifičnimi učnimi težavami (SUT). Na tem področju se izobražujeta in nabirata dodatna znanja. S SUT se soočata tudi doma pri svojih otrocih, zato lahko prikažeta oba vidika in staršem podata kakšen praktičen nasvet. Obe sta tudi članici Društva Bravo, ki staršem, učiteljem ter otrokom s SUT nudi podporo in pomoč v obliki delavnic, predavanj in izobraževanj.

Prosimo vas, da informacije posredujete naprej tudi tistim, ki niso člani društva Bravo in bi jih tema zanimala. Predavanje je brezplačno.

Lepo vabljeni v čim večjem številu!

BraVo Gorenjska