Vabimo Vas na občni zbor Društva Bravo s predavanjem Motivacija – med avanturo in poklicem spec. pedagoga Marka Juhanta, ki bo v torek, 22. marca 2022, ob 18. uri v Svetovalnem centru za otroke, mladostnike in starše na Gotski 18 v Ljubljani.

Dnevni red:

1. Izvolitev organov občnega zbora (delovnega predsedstva z zapisnikarjem in dvema overovateljema).
  2. Volitve predsednika/ice in članov Upravnega odbora Društva Bravo.
  3. Predstavitev poročila društva in finančnega poročila za leto 2021 (gradivo je objavljeno na spletni strani Društva Bravo).
  4. Predstavitev načrta dela in finančnega načrta društva za leto 2022 (gradivo je objavljeno na spletni strani Društva Bravo).
  5. Razno.

Specialni pedagog Marko Juhant bo v predavanju z naslovom Motivacija – med avanturo in poklicem govoril o aktualnem problemu motivacije otrok in mladostnikov za učenje. Stiske otrok in mladostnikov, povezane s pandemijo in številnimi karantenami zaradi COVID–19, so pomembno vplivale tudi na motivacijo za učenje. Na osnovi svojih bogatih izkušenj bo predavatelj predstavil svoj pogled na možnosti povečanja motivacije otrok in mladostnikov za uspešnejše učenje ter posredoval nasvete za starše in strokovne delavce.

V upanju, da se boste kljub vsem izzivom današnjega časa udeležili občnega zbora s predavanjem, Vas lepo pozdravljava,

predsednica Društva Bravo
dr. Marija Kavkler