Disleksija – vodnik za starše

disleksija_vodnikzastarse_naslovnica

V knjigi Disleksija – vodnik za starše je nekaj praznih strani, ki pa so namenoma prazne in niso posledica napake v tiskanju. Vsako novo poglavje se prične na desni strani, tako da so nekatere leve strani pred pričetkom novega poglavja prazne.

Oblika knjige je povzeta po izvirnem modelu oblikovanja, ki ga ni bilo mogoče spreminjati.


V društvu Bravo smo izdali novo knjigo z naslovom Disleksija: vodnik za starše. Knjiga je nastala v okviru EU Socrates Grundtvig projekta. Izdana je bila že v 9 jezikih. Društvo Bravo je pridobilo pravico do izdaje knjige v slovenskem jeziku.

Knjiga Disleksija: vodnik za starše je prvenstveno namenjena staršem, a tudi šolskim strokovnim delavcem in vsem drugim, ki se srečujejo z otroki z disleksijo. Z dobro izbranimi ključnimi vsebinami podprtimi z ilustracijami knjiga bralcem rahločutno približa značilnosti, močna področja, stiske in potrebe otrok z disleksijo.

Starši bodo v knjigi našli informacije, ki bodo pripomogle k boljšemu razumevanju otrok z disleksijo, številne praktične nasvete za učinkovitejšo pomoč in podporo otrokom ter nasvete za uspešno sodelovanje s šolskimi strokovnimi delavci.

Šolskim strokovnim delavcem in vsem drugim pa vodnik nudi osnovne informacije o disleksiji ter različnih oblikah pomoči in podpore za otroke z disleksijo. Prav tako so nasveti lahko učitelju v pomoč pri učinkovitejši diferenciaciji procesa poučevanja v razredu, pri dopolnilnem pouku in v podaljšanem bivanju. Knjiga šolskim strokovnim delavcem lahko služi tudi kot opora za učinkovitejše sodelovanje s starši otrok z disleksijo.

Želimo si, da bi vodnik z zanimanjem prebrali in ga večkrat vzeli v roke.

Predsednica društva Bravo
dr. Marija Kavkler

Vabimo vas k ogledu vzorcev iz knjige: disleksija – vodnik za starše vzorec.pdf   ali   disleksija – vodnik za starše vzorec 2.pdf

 

Cena: 18,00 EUR (za člane 16,00 EUR)


(Skupno 3.076 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost