Dragi člani društva Bravo, osebe z disleksijo so pogosto  kreativne in  inteligentne, vseeno pa se včasih soočajo z motnjami pri učenju. Če se svojega stanja ne zavedajo, mislijo, da je z njimi nekaj narobe. In ker želimo v Rotary klubu Ljubljana Grad v njih ta občutek preprečiti, smo se odločili, da v letu 2018 začnemo s projektom “Življenje z disleksijo”. Z njegovo pomočjo bomo v slovenski družbi povečali zavedanje o disleksiji ter osebe z disleksijo ter njihove družinske člane in prijatelje opomnili, da  življenje z disleksijo ne predstavlja dodatnega bremena.

V ta namen smo vzpostavili Facebook stran https://www.facebook.com/zivljenjezdisleksijo/ z naslovom Življenje z disleksijo, s pomočjo katere bomo sledilce seznanili s  samo disleksijo,  objavljali bomo tudi nasvete za lažji vsakdan oseb z disleksijo, zanimiva dejstva ter izpovedi katerega od  uspešnih Slovencev, ki se soočajo z disleksijo.

Vabimo vas, da omenjeno Facebook stran všečkate, redno spremljate njene objave in tako skupaj z Rotary klubom Ljubljana Grad sodelujete pri projektu, s katerim bomo povečali ozaveščenost o disleksiji in o tem, kako naj se osebe z disleksijo z njo spoprijemajo.

Vabljeni, da postanete del naše Facebook skupnosti!


(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost