JUHUUUU!!!! POČITNICE!!!!

Počitniška produkcijska delavnica ANIMIRANEGA FILMA

Kdaj? od 21. do 23. avgusta, vsak dan med 8.30. in 16.00 uro

Kje? Mednarodni grafični center, v TIVOLIJU

Za koga? za osnovnošolce

V prijetnem okolju mestnega parka in pravem gradu, kjer danes domuje Mednarodni grafični  likovni center, boste skupaj z mentorji društva SLON spoznali, kako nastane animirani film. Iz različnih materialov bomo izdelali lutke in ozadja, jih oživili s pomočjo tehnike stop animacije (snemanje sličica za sličico). Na koncu bo nastal kratek animirani film, ki ga bomo v elektronski obliki poslali vsem udeležencem.

Popoldan pa bo čas za igro v parku. Prostovoljke in prostovoljci iz podjetja Goodyear pripravljajo igre na prostem. Dolgčas ne bo.

Poskrbljeno bo za brezplačno malico in kosilce.

Vsem udeležencem MGLC podarja brezplačne vstopnice za ogled razstave Rika Debenjaka ter ogled Ustvarjalnega centra Švicarija.

Delavnica je za člane društva Bravo brezplačna.

Prosimo, prijavite se s pomočjo prijavnice na spletni strani društva. Število mest je omejeno. Delavnica je namenjena le otrokom članov društva Bravo in je za njih brezplačna.

Zahvaljujemo se podjetju Goodyear, d.o.o. za donacijo, s katero so omogočili izvedbo delavnice in vsem prostovoljcem. Hvala MGLC Ljubljana za brezplačno uporabo prostorov in podarjene karte.

BRAVOMI – GOODYEAR – MGLC Ljubjana – društvo SLON

Prijave preko obrazca (povezava):


(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost