Vabimo vas na predavanje Podružnice društva Bravo Novo mesto z naslovom: NA POMOČ! NE ZNAM POMAGATI OTROKU PRI UČENJU IN DOMAČIH NALOGAH!

Predavala bo Ksenija Funa, prof. defektologije. V CKSG Portorož je zaposlena 17 let. Doslej je poučevala kot razredna učiteljica in predmetna učiteljica otrok z govorno-jezikovno motnjo in specifičnimi učnimi težavami. Zadnja leta dela z omenjenimi učenci individualno, na srednji šoli pa dijakom nudi dodatno strokovno pomoč. Predavateljica se nenehno izobražuje in znanje deli na svojih predavanjih za učitelje, druge strokovne delavce in na predavanjih za starše. V podružnici Bravo Obale in Krasa aktivno deluje od njene ustanovitve naprej.

Predavanje je namenjeno staršem, ki imajo otroke s specifičnimi učnimi težavami (SUT). Spoznali bodo nekaj načinov pomoči, da bodo popoldnevi doma manj naporni za otroka in zanje. Predavanje bo podkrepljeno z osebnimi izkušnjami predavateljice, saj je mama deklice s SUT. Trajalo bo približno eno uro in pol.

Srečanje bo v sredo, 16. 10. 2019 ob 17.30 uri, v prostorih čitalnice Osnovne šole GRM, Trdinova ulica 7, Novo mesto.

Poleg staršev ste vabljeni tudi učitelji, drugi strokovni delavci in vsi zainteresirani. Prosimo vas, da informacijo posredujete vsem, ki bi jih tema zanimala.  Udeležba na predavanju je brezplačna.

Veselimo se srečanja z vami!

za Bravo podružnico Novo mesto
predsednica Suzana Gornik


(Skupno 113 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost