Vabimo Vas na predavanje predavateljice Sanele Banović Peresciutti, dr. med. z naslovom »Zaupanje in odnosi«, ki bo potekalo v okviru občnega zbora Društva Bravo v četrtek, 23. marca 2023 ob 18. uri v Svetovalnem centru na Gotski 18 v Ljubljani.

Predavateljica Sanela Banović Peresciutti, dr. med., je avtorica odmevne knjige »Spodbude«. Redno se usposablja na področju psihologije in psihoterapije, med drugim je bila na večmesečnih izobraževanjih v ZDA, Nemčiji in Švici. Svoje znanje in izkušnje posreduje udeležencem na številnih predavanjih, seminarjih in delavnicah v Sloveniji in v različnih državah po svetu.
Ker v današnjem času veliko govorimo o stresu, depresiji, motiviranosti, odnosih v službi in doma, nam bo Sanela Banović Peresciutti, dr. med. v predavanju »Zaupanje in odnosi« predstavila, kako dober odnos do sebe in drugih vpliva na naše življenje in še posebno na naše zdravje. Za uspešno reševanje osebnih in profesionalnih problemov, s katerimi se spopadamo, so potrebni osebnostni in socialni potenciali. Predavateljica bo osvetlila možnosti motivacije, načine spodbujanja zaupanja in optimizma ter možnosti za izboljšanje odnosov med ljudmi in uživanja v njih. Njena želja je motivirati ljudi za uspešnejše spopadanje z izzivi.

Občni zbor Društva Bravo

Na občnem zboru Društva Bravo v četrtek, 23. marca 2023 ob 18. uri v Svetovalnem centru na Gotski 18 v Ljubljani bomo izvedli:

  1. izvolitev organov občnega zbora Društva Bravo
  2. obravnavo vsebinskega in finančnega poročila Društva Bravo za leto 2022
  3. obravnavo načrta društva za leto 2023
  4. razno

V upanju, da se boste udeležili občnega zbora s predavanjem Sanele Banović Peresciutti, dr. med., Vas lepo pozdravljava,

predsednica Društva Bravo, dr. Marija Kavkler

predsednik Upravnega odbora Društva Bravo, dr. Marko Kalan

Poročilo za leto 2022 in načrt za leto 2023 je dostopno na povezavi https://drive.google.com/file/d/1RkqYvG6tbZWkyR2pt9vRR6CmVRBAX6hn/view?usp=share_link

Vdelano poročilo:


(Skupno 159 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost