V začetku marca smo v podružnici Bravo Obala in Kras ponovili predavanje o izjemnem pomenu grafomotorike, ki smo ga že dvakrat izpeljali lani decembra. Takrat smo predavanje namenili vzgojiteljicam, pomočnicam in staršem. Tokrat smo na predavanje povabili tudi druge strokovne delavce. 

Znova je bilo zanimanje za predavanje izjemno in navdušujoče. Nas tri, Ano, Urško in mene, zelo veseli želja ljudi po znanju, sodelovanju in izmenjavi izkušenj z nami. Ljudje sporočajo, da si želijo še več srečanj in sodelovanja. To nam daje ogromen elan za naprej!

Tudi tole predavanje je minilo v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju, predavateljici pa sta pripravili še boljše, bolj teoretično strnjeno, toda s prakso nabito izkušnjo. Ponovno na glas povem, da sem hvaležna, da tako nesebično podajata svoje znanje. Krasno je sodelovati z njima!

Svoje misli zaključujem z mislimi nekaterih poslušateljev, bodisi staršev bodisi vzgojiteljev:

Uporabno predavanje, »plastični« prikazi. Hvala.

Koristni primeri dobre prakse, ki jih bom lahko uporabila pri svojem 3-letnem otroku in v šoli z učenci 2. razreda. Zelo lepo predstavljeno. Želela bi, da še več takih predlogov za razvoj grafomotorike in še več sprostitvenih dejavnikov. 

Predavanje je zelo zanimivo in uporabno. Predavateljici zelo lepo predavata, čas je prehitro minil. Vse pohvale celotni ekipi. Hvala.

Zelo lepo razdelana tema, obilo uporabnega znanja, zelo hvaležna.

Zelo uporabni nasveti. Izčrpno predavanje, zame kar veliko novosti. Predavateljici zelo strokovni.

Predavanje mi je bilo všeč, strokovno, nazorno, uporabno predstavljeno. Naučila sem se veliko novega – sploh kar se tiče idej, konkretnih primerov pri delu z otroki, ozavestila sem določene naloge kot vzgojiteljica v sodelovanju s starši pri razvoju njihovega otroka. Same pohvale. Hvala, še se pridružim.

Zelo dobro predavanje. Menim, da bi bilo zelo dobrodošlo, da bi nas vrtci napotili na te vsebine, saj smo me tiste, ki postavljamo na nek način temelje … Vse mi je bilo všeč, veliko primerov sem zabeležila. Hvala.

Bravo. Jasno, razdelano predavanje, ki je podkrepljeno s konkretnimi predlogi vaj. Zelo dodelano in vidno, da je v to predavanje vloženo veliko truda. 

Predavanje je bilo odlično. Veliko konkretnih predlogov, ki jih lahko uporabimo pri svojem delu. Predavanje je bilo zelo razgibano – vaje. Predavateljici sta bili res pripravljeni.

Ksenija Funa,
Vodja Podružnice Bravo Obala in Kras


(Skupno 55 obiskov, današnjih obiskov: 1)
Dostopnost